Ελλάδα

Βόλος: Nεαρός αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς του ενώ εξεταζόταν στο νοσοκομείο

Τραγωδία στο Βόλο, όπου νεαρός αυτοκτόνησε ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, μπροστά στα μάτια γονέων και συγγενών. Ο νεαρός ανέβηκε την εξωτερική σιδερένια σκάλα, σταμάτησε στο πλατύσκαλο του 5ου ορόφου και βούτηξε στο κενό.

Ο πατέρας του σηκώθηκε ακαριαία και έτρεξε πίσω του. Ο νεαρός όμως επιτάχυνε το βήμα και φτάνοντας στον 5ο πέφτοντας στο κενό. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφαλείας ενώ το σημείο όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 27χρονος αποκλείστηκε. Το τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες που επικαλείται το magnesianews.gr o άντρας ήταν 36 ετών και ο πατέρας του προσπάθησε να τον προλάβει ενώ η μητέρα του απεγνωσμένη ζητούσε βοήθεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και μάλιστα τον είχαν βοηθήσει στο παρελθόν γιατροί του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου. Η Αστυνομία αποδίδει την πτώση σε αυτοκτονία και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top