Διεθνή

Ξενάγηση στο Ed Force One των Iron Maiden

ironmaiden2.jpg

Με το δικό τους αεροσκάφος μετακινούνται οι Iron Maiden στους προορισμούς των περιοδειών τους και μάλιστα στο Boeing 747 που έχει ονομαστεί Ed Force One, από τη μασκότ του συγκροτήματος, Eddie, κυβερνήτης είναι ο ίδιος ο Μπρους Ντίκινσον που είναι πιλότος.

Ο Ντίκινσον πετά το Ed Force One από τον Φεβρουάριο, τότε που η μπάντα άρχισε να το χρησιμοποιεί για τη μεταφορά των μελών της και όλου του εξοπλισμού της στην περιοδεία τους Book Of Souls World Tour, σε 35 χώρες.

Υπάρχει μάλιστα και βίντεο- στο οποίο ο ίδιος ο Ντίκινσον κάθεται στο κόκπιτ- που αποκαλύπτει το εσωτερικό του αεροσκάφους αλλά και εξωτερικά πλάνα στα οποία αποτυπώνεται η «πειραγμένη» εμφάνισή του- και φυσικά ο Eddie στην ουρά του.

Στο βίντειο, που δημιουργήθηκε από τη Boeing ο Ντίκινσον λέει: «Είναι ένα πολύ όμορφο αεροπλάνο. Είναι η χρονομηχανή μας, το μαγικό μας χαλί».

Παρότι στο βίντεο το αεροσκάφος φαίνεται μια χαρά, υπέστη σοβαρή ζημιά στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο, στη Χιλή, το Μάρτιο και χρειάστηκαν δεκαήμερες εργασίες επισκευής για να είναι και πάλι έτοιμο να πετάξει.

ironmaiden7.jpgironmaiden3.jpgironmaiden8.jpgironmaiden4.jpgironmaiden5.jpgironmaiden6.jpgironmaiden1.jpgironmaiden2.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top