Περιβάλλον

Ξύπνησε και βρήκε έναν πύθωνα να κάνει βόλτες στην κρεβατοκάμαρά της

python1.jpg

Σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να ξυπνήσεις και να βρεις ένα φίδι μέσα στο δωμάτιο σου, πόσω μάλλον να βρεις έναν πύθωνα σχεδόν 5 μέτρων.

Το 30 κιλών φίδι, ζούσε στην οροφή της Trina Hibberd για περίπου 4 χρόνια. Μετά, όμως από χρόνια κολλημένο στην οροφή, το ερπετό αποφάσισε να κατέβει και να αρχίσει να περιφέρεται στο σπίτι της γυναίκας στην Αυστραλία.

Η Trina από το Queensland, μόλις ξύπνησε με το φίδι να είναι τυλιγμένο στο κρεβάτι της, τράβηξε φωτογραφίες από την ανατριχιαστική παρέα της στο υπνοδωμάτιό της.

python1.jpg

Κατόπιν αποφάσισε να ανεβάσει τις εικόνες στο Facebook που έχουν προβληθεί πάνω από 150.000 φορές. Πολλοί απ’ αυτούς που το είδαν ήταν τόσο κατάπληκτοι με το βίντεο που νόμιζαν ότι ήταν κάτι αστείο, μέχρι η Trina να επιβεβαιώσει ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα πραγματικό γεγονός.

Ο μεγάλος πύθωνας φαίνεται σε μία εικόνα να κάνει βόλτα πάνω στο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, ενώ οι ειδικοί κατέφθασαν στο σημείο για να πάρουν το φίδι.

Η γυναίκα βέβαια μέχρι να φτάσουν οι ειδικοί ήταν τρομοκρατημένη και της έδωσαν εντολή να κλειδώσει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και να περιμένει να φτάσουν εκείνοι εκεί. Οι εικόνες της πάντως έγιναν viral και από τα σχόλια φάνηκε ότι πολλοί δε θα ήθελαν να είναι στη θέση της.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top