Ελλάδα

Ζευγάρι Γερμανών νοίκιασε αυτοκίνητο και δεν το επέστρεψε ποτέ!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ζευγαριού Γερμανών που νοίκιασαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από ένα γραφείο ενοικιάσεως στην Ηγουμενίτσα, αλλά… «ξέχασαν» να το επιστρέψουν! Όμως, το όχημα δεν έχει βρεθεί ακόμη και τα στοιχεία κυκλοφορίας του καταχωρήθηκαν στον σχετικό διεθνή κατάλογο υπεξαιρεθέντων και κλαπέντων οχημάτων.

Οι δυο Γερμανοί, ένας 33χρονος και μία 28χρονη, είχαν παραλάβει το αυτοκίνητο στις 29 Οκτωβρίου του 2015, αλλά το παρακράτησαν χωρίς να απαντήσουν στις επίμονες κλήσεις της 35χρονης ιδιοκτήτριας της επιχείρησης που αναγκάστηκε να υποβάλλει μήνυση στην Ασφάλεια. Από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία των δύο αλλοδαπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υπεξαίρεση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ένας 60χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Περιφερειακή οδό της πόλης και διαπιστώθηκε ότι για το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε δηλωθεί υπεξαίρεση στο αστυνομικό τμήμα Γουμένισσας στο Κιλκίς, στις 13 Μαΐου. Το όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top