Ελλάδα

Άγιο είχαν οδηγός και επιβάτης ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα

ft3f72o2.jpg

Άγιο είχαν ο οδηγός και η επιβάτης του ΙΧ που από άγνωστη αιτία έπεσε προχθές αργά το απόγευμα στη θάλασσα στη μαρίνα Λεχαινών.

Ήταν  λίγο μετά τις 8 το απόγευμα  της Τετάρτης και στον προβλήτα του μικρού λιμανιού  των Λεχαινών βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών και έμπειρος φωτορεπόρτερ Χαράλαμπος Παλλαδινός.  Εκείνη τη στιγμή στο λιμανάκι ήταν ακόμη ένα ή δύο αυτοκίνητα και  ελάχιστοι άνθρωποι.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

«Μιλούσα στο κινητό και ακριβώς από δίπλα μου περνά με πολύ χαμηλή ταχύτητα ένα κόκκινο ΙΧ. Συνεχίζω να μιλώ στο τηλέφωνο ώσπου μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούω ένα περίεργο θόρυβο», μας αφηγείται ο κ. Παλλαδινός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης αυτοκινήτου στη θάλασσα από τον προβλήτα της μαρίνας Λεχαινών.

«Βλέπω το αυτοκίνητο να έχει πέσει το μισό στη θάλασσα αλλά ευτυχώς το πίσω μέρος του  το συγκράτησε ο τροχός που «βρήκε» στην άκρη του προβλήτα. Διαφορετικά θα είχε τουμπάρει με απρόβλεπτες συνέπειες για τον οδηγό και την συνεπιβάτη του ΙΧ.»…

Ο κ. Παλλαδινός, χωρίς καθυστέρηση τρέχει προς το αυτοκίνητο και μαζί με κάποιον άλλον τραβούν την  σοκαρισμένη κοπέλα από το κάθισμα του συνοδηγού. Ο οδηγός την ίδια στιγμή έχει ανοίξει την πόρτα του και κολυμπώντας ανεβαίνει στον προβλήτα. Ευτυχώς και οι δύο δεν είχαν ούτε αμυχές, πέρα από το σοκ που υπέστησαν.

«Ήταν θαύμα που το αυτοκίνητο σταμάτησε όπως το βλέπετε…Διαφορετικά η κατάσταση θα ήταν πολύ δύσκολη και για τους δύο», τόνισε ο κ. Παλλαδινός που απαθανάτισε το περιστατικό με το κινητό του.

Το αυτοκίνητο το ανέσυρε αργά το βράδυ γερανός.

Περισσότερα νέα για την Ηλεία στο patrisnews.com

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top