Πολιτική

Αγρια κόντρα Σκουρλέτη-Μανιάτη για την περικοπή συντάξεων

550_334_452294.jpg

Άγρια κόντρα στην βουλή μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος, Παναγιώτη Σκουρλέτη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν στην αρμόδια επιτροπή της βουλής ο κ. Μανιάτης κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον υπουργό πως ξεπουλά τα πάντα στην τρόικα και μετά κλαίει, αναφερόμενος στο Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον υπουργό «υβριστή της νέας γενιάς και των συνταξιούχων» που «πετσοκόβει» συντάξεις χωρίς να ντρέπεται καθόλου.

«Ξεπουλάτε στην τρόικα και το υπερταμείο, όλο τον εθνικό πλούτο μέχρι και τη ΔΕΗ την έχετε εντάξει εκεί και μετά κλαίτε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.

Αμέσως μετά ο υπουργός κάλεσε τον κ. Μανιάτη να ανακαλέσει τις χυδαίες εκφράσεις – όπως είπε – γιατί είναι ντροπή για τον ίδιο και για το κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη και υβριστή.

Η ένταση συνεχίστηκε με τον κ. Μανιάτη να κατηγορεί τον υπουργό για βορεοκορεατική και παλαιοκομμουντιστική αντίληψη και τον υπουργό σε έντονο ύφος να λέει πως ο κ. Μανιάτης είναι βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top