Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Τα αποτυπώματα πρόδωσαν τον ληστή του διανομέα τσιγάρων

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ένοπλη ληστεία σε βάρος ενός 50χρονου οδηγού φορτηγού ο οποίος έκανε διανομή τσιγάρων στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, αναγνωρίστηκε ένας από τους τρεις δράστες και σχηματίστηκε  δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για έναν 54χρονο τα στοιχεία του οποίου προέκυψαν από την επιστημονική επεξεργασία των ευρημάτων και την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων που άφησε στο όχημα του θύματος κατά τη διάρκεια της ληστείας στις 8 Ιουλίου του 2015. Στην δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου, περιλαμβάνονται και δυο συνεργοί του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και αναζητούνται.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στην επαρχιακή οδό Αστακού– Αγρινίου, στο ύψος της Σκουρτού και κοντά στην κοινότητα Λιγοβίτσι. Μόλις είδαν το φορτηγό που οδηγούσε ο 54χρονος διανομέας, του έκλεισαν το δρόμο με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και τον ανάγκασαν να βγει έξω με την απειλή όπλων. Αφού του πήραν  900 ευρώ και το κινητό του, ένας από τους κακοποιούς έφυγε με το φορτηγό του ενώ οι άλλοι ακολουθούσαν με τα δικά τους οχήματα. Το φορτηγό βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε μικρή απόσταση με άδειο το μεταλλικό κουτί που περιείχε εισπράξεις από τις παραγγελίες τσιγάρων, ύψους περίπου 17.000 ευρώ! 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top