Ελλάδα

Αλβανίδα με μαϊμού αγγελίες πωλούσε από ζώα μέχρι συσκευές

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Από ζώα μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές εμφανιζόταν ότι πωλούσε σε συμφέρουσες τιμές μια 28χρονη Αλβανίδα, που αναρτούσε ηλεκτρονικές αγγελίες σε ιστοσελίδες αγοραπωλησίας στο Ίντερνετ. Μάλιστα, είχε ανοίξει πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε διαφορετικά ονόματα, για να εισπράττει τα χρήματα που κατέθεταν οι υποψήφιοι αγοραστές!

Με τα πλαστά έγγραφα, η νεαρή αλλοδαπή -που διέθετε και συνεργό- νοίκιαζε σπίτια, εξέδιδε Α.Φ.Μ, υπέβαλε… φορολογικές δηλώσεις και ενεργοποιούσε τηλεφωνικές συνδέσεις! Με τον τρόπο αυτό, από τον Οκτώβριο του 2012 ως τον Οκτώβριο του 2015, κατάφερε να εξαπατήσει τουλάχιστον 23 άτομα σε διάφορες περιοχές της χώρας με τις «μαϊμού» αγγελίες και να αποκομίσει συνολικά 69.306,83 ευρώ, φυσικά χωρίς να τους αποστείλει ποτέ το αντικείμενο της συναλλαγής τους! 

Η δράση της 28χρονης εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Λάρισας και συνελήφθη στην Αθήνα, βάσει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών. Η Αλβανίδα απατεώνισσα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενη -όπως και ο άγνωστος συνεργός της- για διακεκριμένη απάτη κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης μετά χρήσεως και κατ’ εξακολούθηση. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top