Ελλάδα

Άλλες τέσσερις απάτες από τη σπείρα της Κορίνθου

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Είχε περάσει τα σύνορα της… Κορινθίας η σπείρα των απατεώνων που είχε εξαρθρωθεί πριν από πέντε μήνες, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εξαπατήσει έξι πολίτες από τον Ισθμό  αγοράζοντας με… «πέτσινες» επιταγές τα αυτοκίνητά τους! Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Λουτρακίου εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις απάτες σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Αρχικά, είχαν συλληφθεί ένας 18χρονος στο Άργος και δυο συνεργοί του ηλικίας 49 και 25 χρόνων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ενώ στην εγκληματική ομάδα συμμετείχαν ακόμη πέντε Έλληνες ηλικίας 23, 27, 28, 38 και 69 χρόνων. Τώρα, προέκυψε ότι οι ίδιοι μαζί με έναν 47χρονο, έναν 20χρονο και μία 32χρονη είχαν αρπάξει με τον ίδιο τρόπο άλλα τρία οχήματα και χρήματα από τρία θύματα σε κοινότητες του Δήμου Κορινθίων και στο Συκούριο Λάρισας, ενώ στο Ναύπλιο ο 27χρονος μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του είχαν υφαρπάξει 400 κιλά ελαιολάδου! 

Οι περιπτώσεις αυτές είχαν καταγραφεί από τις 11 Ιανουαρίου ως τις 8 Φεβρουαρίου και σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που περιλαμβάνει τους νέους κατηγορούμενους, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Για τις προηγούμενες έξι παρόμοιες απάτες με επιταγές χωρίς αντίκρισμα που είχαν ως θύματα ιδιοκτήτες οχημάτων συνολικής αξίας 14.000 ευρώ και είχαν γίνει από τις 10 Σεπτεμβρίου του 2015, είχε ασκηθεί στους δράστες δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top