Οικονομία

Alpha Bank: Το Πρόγραμμα Bonus γιορτάζει 10 χρόνια με εκπλήξεις και δώρα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Όπως είναι φυσικό, το πρόγραμμα Bonus, παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και πάντα πρώτο στην αναγνωρισιμότητα και στην αποδοχή του ευρέως κοινού και αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Alpha Bank βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των πελατών της, τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων, εκτιμώντας έμπρακτα τη συνεργασία μαζί τους.

Οι νέες εκπλήξεις

Το Bonus γιορτάζει τα 10 χρόνια του και κάθε μήνα εξασφαλίζει εκπλήξεις και επιπλέον δώρα και υπηρεσίες από Bonus Συνεργάτες, έχοντας ξεκινήσει ήδη από τον Ιούνιο με τον Κωτσόβολο και συνεχίζοντας με τη Vodafone και τα Hondos Center κατά τον Ιούλιο, ενώ ενδιαφέρουσα συνέχεια έχει προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο πελάτης, σε κάθε συναλλαγή του σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, συμμετέχει σε αυτόματη κλήρωση και ενημερώνεται τη στιγμή της συναλλαγής του από την απόδειξη, εάν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.

Γιατί, όμως, κάποιος να επιλέξει το πρόγραμμα Bonus; Μα, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που διαθέτει δύναμη:

Δύναμη του Bonus είναι οι 1.000.000 πελάτες του που έχουν πραγματοποιήσει 4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις! Γιατί οι εξαργυρώσεις είναι η ισχυρότερη απόδειξη της ικανοποιήσεως των πελατών του.

Δύναμή του οι στρατηγικοί του συνεργάτες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone, Notos Galleries, Hertz, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, Κωτσόβολος  
 
Δύναμή του και η πληθώρα των υπόλοιπων συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν τη δυνατότητα συλλογής πόντων – (Ευρώ 1 = 2 Bonus πόντοι): Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ,Pizza Hut, Odeon Cinemas, T.G.I. Friday’s, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop,Autovision, Cellier, Kiosky’s, GANT, Lacoste, L’Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits, κ.ά.
 
Δύναμή του η ευελιξία που προσφέρουν οι πόντοι, ώστε οι πελάτες του να μπορούν να τους εξαργυρώνουν όποτε και όπου επιθυμούν, μεγιστοποιώντας κάθε φορά το όφελος, ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους, σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα
 
Δύναμη του η δυνατότητα συλλογής πόντων από παντού: όχι μόνο από τη χρήση των καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από άλλα προϊόντα της τραπεζικής σχέσης (προθεσμιακή με Bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, προϊόντα bancassurance).
 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top