Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ώρα να ξαναστήσουμε το πολιτικό σκηνικό σε γερά θεμέλια

550_334_488125.jpg

«Σαράντα δύο χρόνια συμπληρώνονται από την πτώση της δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, από την ημέρα εκείνη που έσπασαν τα δεσμά της καταπίεσης του ελληνικού λαού.Αποτίνουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, τη Δημοκρατία και την εθνική αξιοπρέπεια» σημειώνει η Μανταλένα Παπαδοπούλου για την αυριανή επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας και προσθέτει:

«Η 24η Ιουλίου του 1974 σήμανε το τέλος ενός σκοτεινού κεφαλαίου που άφηνε πίσω του δυστυχώς την ανεπούλωτη τραγωδία της Κύπρου και σηματοδότησε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου με ελευθερία και πολλές προσδοκίες».

«Η 42η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας βρίσκει τη χώρα μας σε μια κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της. Το πελατειακό κράτος που δομήθηκε πάνω στις σάπιες ράγες του δικομματισμού και στιγματίστηκε από την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και τη συγκάλυψη των σκανδάλων πνέει τα λοίσθια. Δεν μπορεί να λειτουργήσει πλέον» τονίζει.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις ικανότητές μας. Είναι η ώρα να ξαναστήσουμε το πολιτικό σκηνικό σε γερά θεμέλια και να αφήσουμε πίσω μας τις κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν την πατρίδα μας στη χειρότερη κρίση των τελευταίων πενήντα χρόνων, την οποία βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και καταλήγει: «Είναι η ώρα να δείξουμε εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, να δώσουμε τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες στη νέα γενιά να πάρει στα χέρια της τις αποφάσεις για το μέλλον το δικό της και της πατρίδας».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top