Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό για ζωοκλέφτες στο Ηράκλειο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Έσωσαν ένα κοπάδι ζώα και ένα… αγροτικό φορτηγάκι οι άνδρες του Τ.Α.Ε. που καταδίωξαν επί πολλή ώρα το ύποπτο όχημα στην περιοχή κοντά στην κοινότητα Πάρτιρα του Ηρακλείου, αναγκάζοντας τους άγνωστους επιβάτες του να το εγκαταλείψουν και να εξαφανιστούν!

Ήταν γύρω στις 2 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν να κινείται ύποπτα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το αγροτικό που ήταν φορτωμένο με πρόβατα. Όταν έκαναν αναστροφή και επιχείρησαν να το ακολουθήσουν, ο οδηγός πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να αρχίσει αμέσως καταδίωξη, καθώς ήταν πια φανερό ότι κάτι παράνομο έκρυβε.

Το όχημα κατάφερε να απομακρυνθεί, αλλά λίγο αργότερα οι επιβάτες του το εγκατέλειψαν και χάθηκαν πεζοί μέσα στο σκοτάδι. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αγροτικό είχε κλαπεί πριν από ένα μήνα και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, αφού ερευνηθεί για αποτυπώματα και DNA. Κλεμμένα ήταν και τα 22 πρόβατα που ήταν φορτωμένα στην καρότσα και ο ιδιοκτήτης τους ειδοποιήθηκε να τα παραλάβει.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top