Πολιτική

Αυγενάκης: Σε πλήρη εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση για την κατάρτιση του προγράμματος της ΝΔ

550_334_503169.jpg

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανοικτή διαβούλευση της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες, για τη διαμόρφωση του κυβερνητικού της προγράμματος την έναρξη της οποίας είχε ανακοινώσει στις 16 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στόχος είναι η συνδιαμόρφωση της κυβερνητικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας που θα είναι μία κοινή «Συμφωνία Αλήθειας» με τους πολίτες. Πρόκειται για μια διαδικασία που ενισχύει την προσπάθεια για ένα πρόγραμμα σοβαρό, εφαρμόσιμο, αξιόπιστο.

Ήδη, μέσα από την καινοτόμο πρωτοβουλία της ηλεκτρονικής διαβούλευσης (diavoulefsi.nd.gr) οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν επί συγκεκριμένων θεμάτων μέσα από ένα διευρυμένο ερωτηματολόγιο.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της δράσης αυτής, οι επιμέρους Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, με το συντονισμό του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, έχουν ξεκινήσει στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, τη διεξαγωγή ειδικών θεματικών κύκλων διαβούλευσης στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν και να τοποθετούνται ή να υποβάλλουν γραπτώς τις προτάσεις τους όλοι οι πολίτες.

Για την πορεία της δημόσιας διαβούλευσης του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Εκτός από την καινοτόμο πρωτοβουλία της ηλεκτρονικής διαβούλευσης, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ελεύθερα και στους ειδικούς κύκλους διαβούλευσης για το κυβερνητικό πρόγραμμά μας που πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες του Κόμματος.

Στόχος είναι ένας ελεύθερος διάλογος στον οποίο ο καθένας και η καθεμία μπορεί ουσιαστικά να συνεισφέρει.

Χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για την καταγραφή και επεξεργασία όλων των απόψεων, έτσι ώστε να προκύψουν απτά συμπεράσματα που θα μπορέσει να αξιοποιήσει η Γραμματεία Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top