Ελλάδα

Βανδαλισμός στο δημοτικό κτηνιατρείο Χανίων

ktiniatrio-dimotiko4-735x457.jpg

Μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπος ο εργολάβος που έχουν αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου του δημοτικού κτηνιατρείου Χανίων στην περιοχή των Νεροκούρου.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη.

Οι σιδερένιες κατασκευές που είχαν τοποθετήσει προκειμένου να δημιουργηθούν δωμάτια στον χώρο, είχαν καταστραφεί. Ειδικά η μια σιδερένια βέργα που υψωνόταν μέχρι το ταβάνι είχε κοπεί από ψηλά ενώ οι σιδερένιες βέργες που βρίσκονταν βιδωμένες στο πάτωμα είχαν λυγίσει.

ktiniatrio-dimotiko.jpgktiniatrio-dimotiko10.jpg

Όπως μας είπαν εργαζόμενοι που βρίσκονταν σήμερα στον χώρο προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές, χρειαζόταν μεγάλη δύναμη για να προκαλέσουν αυτές τις φθορές στα σίδερα. Μάλιστα σε ένα σημείο υπάρχει και αίμα, που φανερώνει ότι πιθανόν ο δράστης να τραυματίστηκε την ώρα που επιδιδόταν στο… έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της εξωτερικής πόρτας πληροφορία που θα αξιοποιηθεί καταλλήλως, ενώ εξετάζεται επιπλέον και το ενδεχόμενο ο δράστης να μπήκε από την μπροστινή είσοδο και στη συνέχεια από εσωτερική πόρτα.

Πάντως, ο δράστης που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια ήθελε μάλλον να στείλει κάποιο μήνυμα με το οποίο να καθιστά σαφή την αντίδρασή του απέναντι στη δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου στην περιοχή. Εξάλλου, η λειτουργία του στα Νεροκούρου και στον συγκεκριμένο χώρο είχε κατά το πρόσφατο παρελθόν αποτελέσει μήλον της έριδος που είχε διχάσει δημοτικό συμβούλιο και κατοίκους.

ktiniatrio-dimotiko2.jpgktiniatrio-dimotiko4.jpgktiniatrio-dimotiko7.jpg

Στον χώρο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Χανίων, Γιώργος Ξανθουδάκης που ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Την υπόθεση του βανδαλισμού ερευνά η αστυνομία Χανίων.

Περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη στο flashnews.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top