Ελλάδα

Βέροια: Αδέλφια καλλιεργούσαν υδροπονική και μη κάνναβη

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Οι επαγγελματικές ασχολίες δυο αδελφών σε περιοχή της Ημαθίας, δεν ήταν παρά η «βιτρίνα» για τις πιο επικερδείς ασχολίες τους με την καλλιέργεια χασισόδεντρων. Μάλιστα, στον επαγγελματικό χώρο τους διατηρούσαν δυο φυτείες, μια στο ύπαιθρο και μια στο υπόγειο με την υδροπονική μέθοδο!

Τα δυο αδέλφια ηλικίας 33 και 37 χρόνων συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στους χώρους του καταστήματος και ανακάλυψαν πρώτα τα 28 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν στην αυλή μέσα σε γλάστρες. 

Στο εσωτερικό του μαγαζιού, εντοπίστηκε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο υπόγειο, όπου είχαν εγκαταστήσει ένα πλήρες εργαστήριο με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο, που αποτελούνταν από λάμπες θερμότητας, ανεμιστήρες, μετρητές θερμοκρασίας και υγρασίας και εμπορικά σκευάσματα για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων. 

Εκεί, βρέθηκαν άλλα 15 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 32 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, πέντε συσκευασίες με 382,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ τα αδέλφια -στα οποία κατασχέθηκαν και 175 ευρώ-  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top