Αθλητισμός

Βράνκοβιτς: Δεν ξεχνώ τους φίλους του Παναθηναϊκού

8903ofok.jpg

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς βρίσκεται στο πλευρό της Κροατίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά, αλλά δεν ξεχνά την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

«Όταν μιλάω με φίλους μου Έλληνες πάντα θυμάμαι τις μέρες που έζησα στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό. Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές και έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Είναι φοβεροί, δεν τους ξεχνάω», δήλωσε στην «Πράσινη».

Όσο για τη μάχη στο Τορίνο, είπε: «Ιταλία. Ελλάδα και Κροατία. Θα είναι πολύ σημαντικό για τόσες καλές ομάδες να βρεθούν στο Ρίο. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε την αναμέτρηση με την Ιταλία και μετά να περιμένουμε τι θα γίνει στον όμιλο που θα διασταυρωθούμε. Και με την Ελλάδα θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και προσπαθούμε να φέρουμε όλα τα νέα ταλέντα της χώρας κοντά. Δεν είναι καθόλου εύκολο το τουρνουά, αλλά θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Πάντα το μπάσκετ σχετίζεται και με το τι παίκτες έχεις. Παλαιότερα Κροατία, Ελλάδα και Ιταλία είχαν πιο έτοιμους παίκτες, πιο ολοκληρωμένους. Τώρα, θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες ισχυρές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό τουρνουά».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top