Ελλάδα

Βρετανοί θα πλημμύριζαν το Λαγανά με πλαστά ευρώ

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Διακοπές χωρίς έξοδα στον τουριστικό Λαγανά στη Ζάκυνθο ήθελαν να κάνουν πέντε νεαροί Βρετανοί και ήρθαν οργανωμένοι, έχοντας παραχαράξει πλήθος χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που πίστευαν ότι θα περνούσαν απαρατήρητα στα καταστήματα της περιοχής.

Έπεσαν έξω, όμως, γιατί ο ιδιοκτήτης μιας εμπορικής επιχείρησης στην οποία ψώνισαν είδη μικρής αξίας εισπράττοντας τα ρέστα σε γνήσια ευρώ, αντιλήφθηκε ότι το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που του έδωσαν ήταν κίβδηλο και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι  τέσσερις 20χρονοι Βρετανοί και ο 21χρονος ομοεθνής τους συνελήφθησαν και στον έλεγχο που υποβλήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους ένδεκα πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Οι νεαροί αλλοδαποί σκόπευαν να κάνουν συστηματικά συναλλαγές με χρήμα χωρίς αντίκρισμα, γιατί στο χώρο όπου διέμεναν βρέθηκαν και άλλα 12 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Οι διακοπές πήραν άδοξο τέλος για τους νεαρούς παραχαράκτες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και τους ασκήθηκε δίωξη για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top