Ελλάδα

Χαλκιδική: «Ψήφος εμπιστοσύνης» σε Ηράκλεια και Καλλικράτεια

550_334_71403.jpg

Οι κοντινές στη Θεσσαλονίκη παραλίες της Ηράκλειας και της Καλλικράτειας προσελκύουν τον περισσότερο κόσμο που μετακινείται με τα ΚΤΕΛ προς τη Χαλκιδική, ενώ το ίδιο σκηνικό διαμορφώνεται και μέχρι τα Μουδανιά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των τοπικών ΚΤΕΛ Γιώργος Αρβανιτίδης, με βάση τα εισιτήρια που κόβονται καταγράφεται μείωση της κίνησης σε σχέση με πέρυσι σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη Χαλκιδική, με εξαίρεση τη Νικήτη, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, και την περιοχή ανάμεσα στο Πευκοχώρι και το Παλιούρι, στο πρώτο “πόδι” του νομού.

Και μπορεί -προς το παρόν- να μην υπάρχει η δυνατότητα προκρατήσεων εισιτηρίων, αλλά, όπως εξήγησε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FM” δεν υπάρχει επιβάτης που να έχει προσέλθει στο πρακτορείο και να μην έχει ταξιδέψει “καθώς υπάρχουν ανά πάσα στιγμή λεωφορεία που βρίσκονται επιφυλακή”, ενώ από την επόμενη χρονιά αναμένεται να εφαρμοστεί και το σύστημα της έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σχετικά με την κίνηση του καλοκαιριού στους δρόμους της Χαλκιδικής, διευκρίνισε ότι δεν περιορίζεται μόνο τα Σαββατοκύριακα αλλά υπάρχουν ώρες αιχμές και τις καθημερινές.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top