Οικονομία

Deutsche Bank: Οι περισσότεροι εργαζόμενοί της δεν είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους

550_334_519441.jpg

Λιγότεροι από τους μισούς υπαλλήλους της Deutsche Bank, της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, είναι υπερήφανοι που εργάζονται σε αυτή, σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας που έκανε η ίδια η τράπεζα.

«Τα αποτελέσματα σκιαγραφούν μία καταθλιπτική διάθεση στο εσωτερικό της τράπεζας. Ο συνεχιζόμενος μετασχηματισμός των δραστηριοτήτων μας και οι επακόλουθες μειώσεις θέσεων εργασίας προκαλούν πολύ ανησυχία και αβεβαιότητα», δήλωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, Τζον Κράιαν, και ο διευθυντής οργάνωσης, Καρλ φον Ρορ, της τράπεζας, με υπόμνημα στο προσωπικό που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

«Το δυσαρεστημένο προσωπικό δεν είναι καλό για την ανάπτυξη και τη δημιουργία εργασιών», δήλωσε ο Μίκαελ Ζόιφερτ, αναλυτής της Norddeutsche Landesbank, στο Ανόβερο, που συνιστά στους επενδυτές να διακρατήσουν τις μετοχές της Deutsche Bank.

Ωστόσο, «οι τράπεζες θα είναι επίσης ευτυχισμένες, εάν μέρος του προσωπικού φύγει», πρόσθεσε.

Το ένα τρίτο των εργαζομένων που συμμετείχαν στην έρευνα «υφίστανται ακόμη σημαντικά εμπόδια για να κάνουν τη δουλειά τους καλά», αναφέρει το υπόμνημα. «Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι διαδικασίες μας δεν είναι σαφείς και αρκετά απλές. Αυτό οφείλεται προφανώς στις αυξημένες ρυθμιστικές απαιτήσεις».

ΠΗΓΗ: enikonomia.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top