Πολιτική

Δικαίωμα εκλέγεσθαι στα 22 ζητεί ο Τριανταφυλλίδης

550_334_454223.jpg

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι στα 22 έτη ζητεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στον απόηχο της κυβερνητικής πρότασης για δικαίωμα εκλέγειν στα 17 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο νεότερος υποψήφιος βουλευτής πρέπει να ξεπερνά το 25ο έτος της ηλικίας του.

«Μαζί με το δικαίωμα της ψήφου στα 17, η μείωση του ορίου ηλικίας του υποψηφίου και της υποψηφίας βουλευτή από τα 25 στα 22 κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Στην μέγιστη ανάγκη επιστροφής της νέας γενιάς στην πολιτική, για να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων, στα κέντρα των αποφάσεων», δήλωσε στον Alpha 9.89, ο βουλευτής, υποστηρίζοντας ότι οι νέοι άνθρωποι θα μπορούν να επηρεάσουν έτσι τη ζωή και το μέλλον που τους ανήκει.

«Θέλουμε τις νέες και τους νέους πρωταγωνιστές-μαγιά των αλλαγών , των τομών και των ρήξεων και όχι παραστάτες του κατεστημένου; Θέλουμε τις νέες και τους νέους μπροστάρηδες στη μάχη κατά του παλαιοκομματισμού και της Ελλάδας της χρεοκοπίας, για την ανατροπή όλων αυτών που τους πληγώνουν, που μας πληγώνουν;» αναρωτήθηκε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. «Μιλάμε συνεχώς για τους νέους και τις νέες, μιλούμε διαρκώς στο όνομά τους. Μήπως έχει έλθει η ώρα να μιλήσουν και να αποφασίσουν οι ίδιοι για τη γενιά τους, τη ζωή τους και την προοπτική τους;», συνέχισε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top