Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Ζητείται ιατρικό προσωπικό για το πρόγραμμα προσωρινής στέγασης προσφύγων

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιείται στην Αττική το πρόγραμμα Προσωρινής Στέγασης Προσφύγων. Ήδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, έχουν υπογραφεί συμβάσεις για περισσότερα από 80 διαμερίσματα και οικίες στους Δήμους της Αττικής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Εκτός από την Αθήνα, οι δήμοι αυτοί είναι του Αγίου Δημητρίου, Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού, Ζωγράφου, Μοσχάτου – Ταύρου και Νέας Σμύρνης. Συνολικά το πρόγραμμα αφορά τη μίσθωση 200 διαμερισμάτων με όρους που προβλέπουν την  προπληρωμή όλων των ενοικίων, την κάλυψη των λογαριασμών και των κοινοχρήστων.

Υλοποιείται, μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτός από την στέγη το πρόγραμμα χρηματοδοτεί και τη διατροφή των ενοίκων αυτών των διαμερισμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και το έντυπο για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης  για ενοικίαση ακινήτου όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρε στο www.developathens.gr/misthosis.

Παράλληλα για την ομαλή υλοποίηση του προγράμματος, προκηρύχθηκαν 10 θέσεις ιατρικού προσωπικού.

Σχετικές πληροφορίες στο  www.developathens.gr/eggrafi_yphresies   

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top