Διεθνή

Έδεσαν σκυλί στην ταράτσα και το άφησαν να πεθάνει

gfd-735x459.jpg

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά κακοποίησης ζώων, μη φροντίδας τους και αμέλειας πολλών ιδιοκτητών. Ένα νέο περιστατικό είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μετά από φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ένα σκυλί αφέθηκε να πεθάνει δεμένο στην ταράτσα πολυκατοικίας, προκαλώντας για άλλη μια φορά τη δυσφορία και την οργή φιλόζωων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κόμμα των Ζώων και όπως έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του, Κυριάκος Κυριάκου, καταχωρήθηκε καταγγελία τόσο στην Αστυνομία, όσο και στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, για την ανεύρεση των ιδιοκτητών του σκυλιού, οι οποίοι όπως αναφέρθηκε «είναι άφαντοι». «Μόλις πριν από λίγο μας έστειλαν φωτογραφία σκύλου ο οποίος αφέθηκε και πέθανε σε ταράτσα και οι ιδιοκτήτες είναι άφαντοι. Πέθανε ίσως με τον χειρότερο και πιο βασανιστικό τρόπο.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ειδοποίησε αστυνομία και κτηνιατρικές υπηρεσίες, να διεξάγουν έρευνες και να ανευρεθούν οι ιδιοκτήτες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κυριάκου.

12126.jpggfd.jpg

Πηγή: Φιλελεύθερος

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top