Διεθνή

Έκκληση Κόρμπιν για ψυχραιμία στους Εργατικούς μετά την επίθεση κατά της Ιγκλ

C3DAB44D85B023DAFC0B6A7C03DF1D93.jpg

Η Άντζελα Ιγκλ διεκδικεί και επίσημα την ηγεσία των Εργατικών στη Βρετανία από τον Τζέρεμι Κόρμπιν, και αφού ανακοίνωσε τις προθέσεις της το γραφείο της δέχτηκε επίθεση.

Έκκληση για ψυχραιμία απηύθυνε στους υποστηρικτές των Εργατικών στη Βρετανία ο ηγέτης της παράταξης Τζέρεμι Κόρμπιν, μετά από την επίθεση που δέχθηκε το γραφείο της βουλευτή Άντζελα Ιγκλ, η οποία διεκδικεί και επίσημα την ηγεσία του κόμματος.

Η κ. Ιγκλ, που ανακοίνωσε χθες ότι θα θέσει υποψηφιότητα εναντίον του Κόρμπιν, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλές ενάντια στην ζωή της αυτή την εβδομάδα.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα σχετικά με το σπάσιμο από πέτρα του παραθύρου του γραφείου της Ιγκλ στην πόλη Ουάλασι κοντά στο Λίβερπουλ, που συνέβη κάποια στιγμή μεταξύ του απογεύματος της Δευτέρας και του πρωινού της Τρίτης.

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά ότι η Άντζελα Ιγκλ υπήρξε θύμα μιας απειλητικής ενέργειας και πως άλλοι βουλευτές προπηλακίζονται και απειλούνται», υπογράμμισε ο κ. Κόρμπιν σε ανακοίνωση του.

«Ως κάποιος που έχει ο ίδιος δεχθεί απειλές κατά της ζωής του αυτή την εβδομάδα και παλιότερα, καλώ τα μέλη και τους υποστηρικτές του Εργατικού Κόμματος να επιδείξουν ψυχραιμία και να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό και αξιοπρέπεια, ακόμη και όταν υπάρχουν διαφωνίες», προσέθεσε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top