Ελλάδα

Ελεύθερος επαγγελματίας ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ από αγανάκτηση ΜΕΣΑ στο «ΤΕΒΕ» Λαμίας

Επαγγελματίας που αγανάκτησε με όσα του ζητούσαν στον ΟΑΕΕ (Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών) έβγαλε από την τσέπη του σουγιά και έκοψε τις φλέβες του.

Οι τομές ήταν βαθιές και βίαιες και δεν ήταν «θεαματική» απόπειρα όπως λένε όσοι ήταν μπροστά. Ο άνθρωπος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Το περισταστικό συνέβη σήμερα το πρωί. Οι άλλοι επαγγελματίες που περίμεναν στην ουρά άκουσαν τον άνδρα να λέει. «Είναι εντάξει όλα τα χαρτιά μου, μη με ταλαιπωρείτε άλλο. Μου κλέψανε 40.000 από το πρατήριο, τώρα με κλέβετε κι εσείς, δεν πάει άλλο» «Υπάλληλος είμαι κύριε» του απάντησε ο άνδρας πίσω απο το γκισέ «Αφού είναι έτσι, θα δείτε!» είπε ο άνθρωπος και βγάζοντας το σουγιά αυτοτραυματίσθηκε με τέσσερεις τομές.

Ο 66χρονος άνδρας σύμφωνα με όσα ακούστηκαν, είχε πάει στον ΟΑΕΕ για να πάρει απαλλακτικό. Όμως η υπάλληλος του απάντησε πως αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει καθώς δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα και δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Απογοητευμένος και εκνευρισμένος ο επιχειρηματίας, που διατηρούσε (ίσως και να διατηρεί ακόμη, δεν το γνωρίζουμε) πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λοκρίδα, άρχισε να φωνάζει. «Μην με ταλαιπωρείται άλλο, έχω πληρώσει τα πάντα» Οταν μαχαιρώθηκε επικράτησε πανικός.

Οι υπάλληλοι έβγαλαν έξω τους υπόλοιπους πολίτες που περιμεναν στην ουρά, κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομισθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν από λίγες ημέρες πιθανόν να είχε πέσει θύμα κλοπής ή ληστείας και ήταν εξαιρετικά στεναχωρημένος και σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ΟΑΕΕ, ρποφανώς δεν άντεξε άλλο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top