Αθλητισμός

Επέλεξε Ολυμπιακό ο Γκριν

231410-735x459.jpg

Αφού έγινε η υπέρβαση, ο Έρικ Γκριν έρχεται! H νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στον 25χρονο γκαρντ τον έπεισε απόλυτα να συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ήδη στο Λας Βέγκας με τον Χρήστο Σταυρόπουλο και ο Έρικ Γκριν ήταν από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει εξ αρχής, για τον παίκτη που θα συμπληρώσει την «ερυθρόλευκη» περιφέρεια. Μάλιστα, ύστερα και από την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Summer League του NBA, οι Πειραιώτες έκαναν πιο γερό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Αρχικά, ο Αμερικανός γκαρντ ζητούσε ένα 1 εκατ. δολάρια, ενώ παράλληλα υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, ύστερα από την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όπου φάνηκε η μεγάλη θέληση του Ολυμπιακού (ενώ του έγινε και νέα βελτιωμένη πρόταση), ο Γκριν πείστηκε να πει το «ναι» και πλέον να απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να κυμαίνονται στα 750-800 χιλιάδες δολάρια.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top