Διεθνή

Επίσκεψη του Μπαν Κι Μουν στην Κίνα

3B7DFE66AA3A4C0C52C65C8524E225F6.jpg

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-Μουν θα επισκεφθεί την Κίνα από την Τετάρτη έως την Κυριακή. Η Κίνα ευελπιστεί να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που παρουσιάζεται με την επίσκεψη του Μπαν Κι-Μουν για να βελτιώσει τη συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-Μουν θα επισκεφθεί την Κίνα από την Τετάρτη έως την Κυριακή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, ο πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ, ο Κρατικός Σύμβουλος Γιανγκ Γιετσί και ο υπουργός Εξωτερικών Γουάνγκ Γι θα έχουν συναντήσεις ή συνομιλίες με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσε σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος του υπουργείου Χονγκ Λέι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου, η Κίνα ευελπιστεί να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που παρουσιάζεται με την επίσκεψη του Μπαν Κι-Μουν για να βελτιώσει τη συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη. Η Κίνα θα συνεργαστεί με τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών για να συνεισφέρει στις διεθνείς σχέσεις, με τη συνεργασία και το αμοιβαίο συμφέρον να αποτελούν τις βασικές αρχές της, πρόσθεσε ο ίδιος.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top