Αθλητισμός

Επιστρέφει με βελτιωμένη πρόταση για Κουλιμπαλί η Τσέλσι

koulimpali-735x450.jpg

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Καλιντού Κουλιμπαλί είναι γνωστό καιρό τώρα, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση της μεταγραφής του. Γι’ αυτό και οι Λονδρέζοι πλέον ετοιμάζουν νέα, βελτιωμένη πρόταση με στόχο να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις της Νάπολι.

Ο σύλλογος της νότιας Ιταλίας έχει δηλώσει πως δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη εάν πρωτίστως δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του στο οικονομικό σκέλος. Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport» , η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προτίθεται να δώσει μέχρι και 46 εκατομμύρια ευρώ για τον Σενεγαλέζο αμυντικό. Το συμβόλαιο του ίδιου του παίκτη θα είναι στα 3 εκατομμύρια ετησίως.

Ο νέος τεχνικός των «μπλε» επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί, με σκοπό να «χτίσει» εκ νέου την άμυνα της Τσέλσι.

Ο Κόντε, άλλωστε, θέλει να υιοθετήσει στην Τσέλσι το αγαπημένο του 3-5-2 (όπως ακριβώς έκανε και στην εθνική Ιταλίας) και ψάχνει τα κατάλληλα «εργαλεία» για να μπορέσει να το εφαρμόσει.

Παράλληλα, στηρίζει πολλά στην επιθυμία του παίκτη να φύγει από την Ιταλία. Αυτό έχει φανεί εν πολλοίς και από τη διπλή άρνηση του σε ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τους «παρτενοπεί».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top