Πολιτική

Ερώτηση Καραμανλή για την αναστολή του διευρυμένου ωραρίου των ΕΛΤΑ

550_334_357929.jpg

Για σημαντικές απώλειες εσόδων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία κατηγορεί την Κυβέρνηση η βουλευτής Β Αθηνών της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

Η κ. Καραμανλή κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με αφορμή την αναστολή του διευρυμένου ωραρίου των ΕΛΤΑ εδώ και ένα μήνα.

Σύμφωνα με τη βουλευτή το 35% των πελατών των ταχυδρομικών καταστημάτων εξυπηρετούνταν κατά τη διευρυμένη λειτουργία, επιφέροντας ανάλογη αύξηση των εσόδων της εταιρείας, ενώ κάνει λόγο και για υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών – και μάλιστα μέσα στην τουριστική περίοδο .

Η κ. Καραμανλή επιπλέον τονίζει ότι η διοίκηση των ΕΛΤΑ είχε δεσμευθεί ότι η απογευματινή λειτουργία θα επανέλθει κατά το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου, μετά την πρόσληψη εποχικού προσωπικού.

Η Βουλευτής Β Αθηνών αφού επισημαίνει ότι ο ανεπαρκής σχεδιασμός οδηγεί τα ΕΛΤΑ στην απαξίωση και τους πελάτες στον ανταγωνισμό, ρωτά τον Υπουργό Υποδομών:

– Ποιες είναι οι απώλειες στα έσοδα των ΕΛΤΑ μετά την αναστολή της απογευματινής λειτουργίας των ταχυδρομικών καταστημάτων;

– Πόσα καταστήματα έχουν επανέλθει σε διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της διοίκησης της εταιρείας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top