Ελλάδα

Φωτιά αναστάτωσε τη νύχτα στο κέντρο της Λαμίας

fotialamia11.jpg

Για μια ακόμη φορά σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας για φωτιά που εκδηλώθηκε σε ένα από τα στέκια των τοξικομανών στην αρχή της οδού Ησαΐα, πάνω από την πλατεία Λαού.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

«Η φωτιά μπαίνει από τους τοξικομανείς την ώρα που “μαγειρεύουν” τη δόση τους και στη συνέχεια δεν είναι σε θέση να την ελέγξουν. Οι πυροσβέστες δεν είχαν που να απλώσουν τις μάνικες, αφού το σημείο ήταν γεμάτο από σύριγγες και ακαθαρσίες….», είπε στο lamiaReport ένας γείτονας, ο οποίος ζητά να μπει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο, που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.

«Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τελειώνει αυτό το μαρτύριο δεν πάει άλλο. Κινδυνεύουν τα σπίτια μας κάθε φορά που βάζουν φωτιά. Επίσης εδώ παίζουν μικρά παιδιά και όλη η περιοχή αποτελεί μία υγειονομική βόμβα στο κέντρο της πόλης. Θα ενδιαφερθεί κανείς επιτέλους;», συνέχισε αγανακτισμένος.

Τα παλιά εγκαταλειμμένα σπίτια είναι κτισμένα με σοβά και ξύλο στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα οι φλόγες να σβήνουν δύσκολα και η φωτιά να αναζωπυρώνεται, κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, που ευτυχώς για άλλη μια φορά πρόλαβαν τα χειρότερα.

fotialamia1.jpg

fotialamia2.jpg

fotialamia3.jpg

fotialamia4.jpg

fotialamia5.jpg

fotialamia6.jpg

fotialamia7.jpg

fotialamia8.jpg

fotialamia9.jpg

fotialamia10.jpg

fotialamia11.jpg

fotialamia12.jpg

Περισσότερες ειδήσεις από τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top