Αθλητισμός

Φουλάρει για Ροντρίγκες η ΑΕΚ

trtpn29s.jpg

Ολοταχώς για μια πραγματικά καλή μεταγραφή βαδίζει η ΑΕΚ. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή που ήθελαν την «Ένωση» να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Πατίτο Ροντρίγκες επιβεβαιώνονται, καθώς εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Αργεντινού μπαλαδόρου.

Έχοντας παρακολουθήσει καιρό την περίπτωσή του «αρτίστα» της Σάντος, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να βάλουν στην τελική ευθεία την απόκτησή του. Μπορεί λοιπόν οι φήμες στη χώρα του να αναφέρουν ότι ο παίκτης ενδέχεται ακόμα και μέσα στο Σ/Κ να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ωστόσο πιο ρεαλιστικό θεωρείται οι εξελίξεις να δρομολογηθούν μετά τις 20 Ιουλίου.

Τότε ο Ροντρίγκες μένει και τυπικά ελεύθερος από τον βραζιλιάνικο σύλλογο, που κατείχε το 50% των δικαιωμάτων του (με το άλλο 50% να ανήκει σε εταιρεία μάνατζερ). Μέχρι τότε βέβαια η ΑΕΚ θα επιδιώξει να έχει τελειώσει το θέμα από την πλευρά της, φτάνοντας σε συμφωνία (ενός ή δυο χρόνων) με τον παίκτη.

Ενώ όμως τα μεταγραφικά επιδιώκεται να προχωρήσουν (με το θέμα του Μπελκαρουί να τελειώνει επίσης μέσα στο προσεχές 48ωρο), από σήμερα θα πρέπει να προχωρήσει και η διαδικασία ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ. Κάτι που θα αρχίσει να δρομολογείται μετά και το αποψινό -τελευταίο επί πολωνικού εδάφους- φιλικό με την Πογκόν (18:00).

Η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου επιτρέπει στον Τιμούρ Κετσπάγια να βγάλει κάποια τελευταία συμπεράσματα για παίκτες που είναι υπό κρίση, πριν προχωρήσει στο «κόψιμο» τουλάχιστον τεσσάρων απ’ αυτούς που βρέθηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top