Πολιτική

Γεννηματά: Οι πρόσφυγες νοιώθουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας

550_334_506709.jpg

«Η κυβέρνηση αδυνατεί να υλοποιήσει και να στηρίξει την εθνική γραμμή που διαμορφώσαμε οι πολιτικοί αρχηγοί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσφυγικό», δήλωσε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μετά την επίσκεψή της στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων, στην Μυρσίνη Ηλείας.

Όπως πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «θα πρέπει άμεσα να βρεθεί διέξοδος, διότι οι πρόσφυγες νοιώθουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, αλλά και η χώρα μας είναι εγκλωβισμένη».

Αναφερόμενη την πορεία εφαρμογής της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «ανησυχούμε ιδιαίτερα και την παρακολουθούμε».

Σχετικά με τις συνθήκες φιλοξενίας των προσφύγων στην Μυρσίνη, η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι έχουμε δει στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ιδιαίτερη αναφορά, τόσο στους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, όσο και στην τοπική κοινωνία, λέγοντας πως «έχουν βάλει το χέρι τους και την ανθρωπιά τους». Όπως είπε χαρακτηριστικά, «εδώ στην Μυρσίνη, είναι ανθρώπινες οι συνθήκες διαβίωσης, και κυρίως υπάρχει μέριμνα για τα παιδιά».

Μάλιστα, η Φώφη Γεννηματά στάθηκε στο γεγονός της φροντίδας των παιδιών, τονίζοντας ότι «υπάρχουν χαρούμενα παιδιά και αυτό μας ευχαριστεί όλους.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top