Πολιτική

Γεροβασίλη: Ο πρωθυπουργός επικοινωνεί και ενημερώνεται συνεχώς

550_334_489482.jpg

“Η ελληνική κυβέρνηση, σταθερά, στέλνει μήνυμα στήριξης της δημοκρατίας στην Τουρκία, της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και βεβαίως της συνταγματικής νομιμότητας” δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην έκτακτη εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού του ΑΠΕ-ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FM” για τις εξελίξεις στην Τουρκία.

“Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Ο πρωθυπουργός επικοινωνεί και ενημερώνεται συνεχώς. Πριν από λίγη ώρα έγινε και επικοινωνία σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ταγίπ Ερντογάν, ενώ αύριο θα έχει επικοινωνία ο πρωθυπουργός με τον Ταγίπ Ερντογάν και με τον Τούρκο πρωθυπουργό”.

“Από την πρώτη στιγμή”, τόνισε η κ. Γεροβασίλη, “η ελληνική κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί και τα επιτελεία βρίσκονται σε ετοιμότητα. Οι επικοινωνίες είναι συνεχείς και βεβαίως είναι αυτονόητο ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε παρά να ανησυχεί, από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε απόψε, η προσπάθεια αυτή”.

Αυτή τη στιγμή, σημείωσε,“φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά απ’ ό,τι εμφανιζόταν στην αρχή” και “φαίνεται να υπάρχει αντιρρόπηση”. Αυτό που απομένει, όπως τόνισε, είναι “να παρακολουθήσουμε και έχουμε όλο τον χρόνο να κάνουμε τις αντίστοιχες εκτιμήσεις και να συζητήσουμε όσα πρέπει να συζητήσουμε”.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top