Ελλάδα

ΓΣΕΕ: Παράνομη η απόφαση της γ.γ. Εσόδων να κατασχέσει λογαριασμούς των Ναυπηγείων Ελευσίνας

naueleus.medium.jpg

Την έντονη διαμαρτυρία της για την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων να κατασχέσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ναυπηγείων Ελευσίνας εκφράζει η ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ σε σχετική ανακοίνωση, «είναι τουλάχιστον περίεργο το υπουργείο Οικονομικών να μην αποτρέπει μία τέτοια εξέλιξη η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη μισθοδοσία των εκατοντάδων εργαζομένων, τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει ο νόμος 4361/16 που προστατεύει την περιουσία των Ναυπηγείων από κατασχέσεις. Η παράλογη και παράνομη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων οδηγεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας σε λουκέτο και τους 600 εργαζόμενους στο δρόμο, με δεδομένο το γεγονός ότι ούτε η αποπεράτωση των δύο πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού μπορεί να προχωρήσει, ούτε μπορεί να γίνει η καταβολή των δεδουλευμένων».

«Η ΓΣΕΕ ζητά την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, η οποία είναι υποχρεωμένη να σταματήσει τα όποια παιχνίδια γίνονται εις βάρος των εργαζομένων, αλλά και της Εθνικής Άμυνας της χώρας και να δώσει εδώ και τώρα λύση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top