Διεθνή

Η 80χρονη Κινέζα με το κομψό στυλ 30αρας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

kinst5.jpg

Ενώ πολλοί άνθρωποι αντιγράφουν το λουκ νεαρών μοντέλων από περιοδικά μόδας, φαίνεται πως θα πρέπει ίσως να κρατούν σημειώσεις και απ’ αυτή την 80χρονη συνταξιούχο.

Η κυρία Lin από τη νοτιοδυτική Κίνα τράβηξε τα βλέμματα στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε όλο το διαδίκτυο όταν πόζαρε για φωτογραφίες μόδας στο People’s Daily Online.

Από τις φωτογραφίες μάλιστα είναι προφανές, ότι η κομψή συνταξιούχος έχει αίσθηση της μόδας και μια ντουλάπα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Η γιαγιά έκανε μια φωτογράφηση για τα γενέθλιά της, δώρο από την οικογένειά της, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης της για να δει τα ξαδέρφια της στην πολη Shenyang, στη βορειοανατολική Κίνα. Την ημέρα της φωτογράφησης μια ομάδα τη βοήθησε να προετοιμαστεί για τις φωτογραφίες ενώ η ίδια δήλωσε ότι δεν ήθελε ιδιαίτερο μακιγιάζ για να κρατήσει τη φυσική εμφάνισή της.

Το λαμπερό της ύφος και το ενδιαφέρον της για τη μόδα είναι εμφανή σε όλες τις εικόνες που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Η ίδια εντυπωσιάζει συχνά τους ανθρώπους με την ηλικία της, καθώς πολλοί νομίζουν ότι είναι πολύ νεότερη σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στις φωτογραφίες η γυναίκα φοράει διάφορα ρούχα που θα ζήλευαν και οι 30αρες όπως ένα φωτεινό μεταξωτό φόρεμα ή ένα φωτεινό ροζ φόρεμα με ροζ ψηλά τακούνια.

Η ομάδα που συμμετείχε στη φωτογράφηση δήλωσε εντυπωσιασμένη από το γεγονός ότι η κυρία Lin μπορούσε να ποζάρει για πάνω από 10 ώρες. Όταν τη ρώτησαν αν ήταν κουρασμένη εκείνη απάντησε: «Δεν είμαι κουρασμένη, διασκεδάζουμε, έτσι δεν είναι;»

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τη γυναίκα λέγοντας ότι φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει χωρίς να αφήνει την ηλικία της να σταθεί εμπόδιο.

kinst1.jpgkinst2.jpgkinst3.jpgkinst4.jpgkinst6.jpgkinst7.jpgkinst8.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top