Αυτοκίνητο

Η μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης πελατών αυτοκινήτων

opel1.jpg

Στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης πελατών αυτοκινήτων που διεξάγεται στη Γερμανία κάθε χρόνο (J.D. Power Vehicle Dependability Study-VDS) το μικρό Opel Adam ήρθε πρώτο στην κατάταξη, το Insignia κατέκτησε την 4η θέση στη μεσαία κατηγορία, ενώ το Mokka πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην ανταγωνιστική κατηγορία συμπαγών SUV. Η έρευνα J.D. Power αξιολογεί 24 κατασκευαστές αυτοκινήτων και 68 μοντέλα.

Φέτος,  ρωτήθηκαν 15.453 άτομα online για το αυτοκίνητό τους στο πλαίσιο της έρευνας J.D. Power. Για να λάβουν μέρος, οι πελάτες πρέπει να έχουν οδηγήσει το όχημα για τουλάχιστον δύο χρόνια. Η έρευνα περιλαμβάνει ερωτήσεις για την  ποιότητα/αντοχή, εμφάνιση και λειτουργικό κόστος. Από τις αξιολογήσεις προκύπτει μία κατάταξη στην οποία αναδεικνύεται νικητής η μάρκα ή το μοντέλο με το μικρότερο αριθμό προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της απονομής διακρίσεων J.D. Power, το Auto-Test (ο μεγαλύτερος οδηγός αγοράς αυτοκινήτου στην Ευρώπη) διοργάνωσε την τελετή βραβείων Auto-Test Winners 2016. Το Insignia 1.6 CDTI απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία μεσαίων οχημάτων σαν νικητής στον τομέα ‘value-for-money’ (κατανάλωση μικτού κύκλου NEDC 4,1-3,8 lit / 100 km/109-99 g/km CO2). Το Auto-Test Winners και τα αποτελέσματα της έρευνας J.D. Power ανακοινώνονται μαζί από το 2008.

Νίκος Τσάδαρης

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top