Αυτοκίνητο

Η νέα αμόλυβδη βενζίνη που προσφέρει ξεκάθαρη οικονομία καυσίμου

fdasfsa-735x459.jpg

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου οδηγού, η AVIN πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και λανσάρει τη νέα αμόλυβδη βενζίνη BEST 95.

Η νέα αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων στηρίζεται στις γερές βάσεις που έχει ήδη «χτίσει» η οικογένεια καυσίμων DIESEL BEST, ενδυναμώνοντας την οικογένεια των προϊόντων της AVIN και στη βενζίνη.

Η νέα αμόλυβδη BEST 95 της AVIN έχει ως βασικό της πλεονέκτημα την έως και 4% ξεκάθαρη οικονομία καυσίμου και ήρθε για να δώσει αξία στην επιλογή του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, δίνει στους πελάτες έναν έμπρακτο λόγο για να προτιμήσουν τα πρατήρια AVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους.

Αναλυτικά, η νέα BEST 95 της AVIN περιέχει ειδικά πρόσθετα τελευταίας γενιάς, τα οποία την καθιστούν μια εξαιρετικά δυνατή πρόταση στην αγορά:

Οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου έως 4% (σε σχέση με την απλή βενζίνη 95 οκτανίων χωρίς πρόσθετα, βάσει μετρήσεων από πιστοποιημένα εργαστήρια του εξωτερικού. Μετρήσεις σε chassis dyno fuel έδωσαν οικονομία καυσίμου μέχρι και 5,5%) Προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού των βαλβίδων από τα πρώτα γεμίσματα, που οδηγεί σε καλύτερη απόδοση της μηχανής (Clean-Up/Keep Clean Technology) Μεγάλη μείωση των τριβών στον κινητήρα Αποτελεσματική προστασία από τη διάβρωση Μειωμένη εκπομπή ρύπων

Η νέα αμόλυβδη BEST 95 διατίθεται ήδη στα πρατήρια AVIN με τη σχετική σήμανση και αναμένεται να βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου άμεσα.

Δοκιμάστε κι εσείς τη νέα αμόλυβδη σε ένα πρατήριο AVIN σήμερα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα καλέστε στο 801 801 1111 ή επισκεφθείτε το www.avinoil.gr.

avin.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top