Διεθνή

Η πρώτη φωτογραφία του μακελάρη της Νίκαιας

15D0E7B3BCCFC371C534D9D347EBED8E.jpg

Η φωτογραφία αναμεταδίδεται από γαλλικά μέσα ενημέρωσης και φέρεται να έχει προέλθει από τις γαλλικές Αρχές. Σημειώνεται ότι νωρίτερα κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες δήθεν φωτογραφίες του δράστη.

Στο φως ήλθε η πρώτη φωτογραφία του τρομοκράτη που το βράδυ της Πέμπτης δολοφόνησε τουλάχιστον 84 ανθρώπους στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η φωτογραφία αναμεταδίδεται από γαλλικά μέσα ενημέρωσης και φέρεται να έχει προέλθει από τις γαλλικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες δήθεν φωτογραφίες του δράστη, που έχει κατονομαστεί ως Μοχάμεντ Λαχουαέι Μπουχλέλ, 31 ετών, από την Τυνησία, κάτοικος Γαλλίας.

Για να σπείρει τον θάνατο, ο Μπουχλέλ χρησιμοποίησε ένα φορτηγό 19 τόνων, με το οποίο «όρμησε» στα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί στην παραθαλάσσια διαδρομή της Νίκαιας. Κατάφερε να οδηγήσει για δύο χιλιόμετρα προτού σταματήσει και τελικά έπεσε νεκρός μέσα στο όχημα από πυρά αστυνομικών.

mohamed-lahouaiej-bouhlel.jpg

Νωρίτερα, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο που εικονίζει τη στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν τον δράστη, ενώ βρίσκεται μέσα στην καμπίνα του οδηγού.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top