Ελλάδα

Ημερίδα για τα ανοιχτά δεδομένα στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Στο πλαίσιο του πολυθεματικού συνεδρίου Hellenic Forum for Science, Technology & Innovation που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», διεξάγεται την Δευτέρα 11 Ιουλίου, η ημερίδα για τα ανοιχτά κυβερνητικά δεδομένα κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το Ευρωπαϊκό έργο YourDataStories (http://yourdatastories.eu/), τον επιστημονικό συντονισμό του οποίου έχει το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”.

b3c5a296-25b7-4b7d-9ddf-0d0f46393992.jpg

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση του έργου και της πλατφόρμας για τα ανοιχτά κυβερνητικά δεδομένα που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Υπ.Εσ.Δ.Α.), τους Έλληνες εταίρους ΕΕΛ/ΛΑΚ και Athens Technology Center, και Ευρωπαίους εταίρους.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση πάνελ στα ελληνικά με τίτλο The Greek Data Story: Current state and future plans for open government data and applications και συντονιστή το δημοσιογράφο Γιάννη Ριζόπουλο.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Υπ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων και επιχειρήσεων.

Η δωρεάν εγγραφή στην ημερίδα πραγματοποιείται εδώ

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top