Διεθνή

ΗΠΑ: Nεκρός ένας εκ των 4 αστυνομικών που πυροβολήθηκαν στο Ντάλας

84BE4CA35BB508611E9A8C3024A5B9D3.jpg

Τέσσερις είναι οι αστυνομικοί που πυροβολήθηκαν στο Ντάλας, ο ένας από αυτούς θανάσιμα. Οι αστυνομικοί δέχτηκαν τους πυροβολισμούς στη διάρκεια διαδήλωσης για τις επιθέσεις της αστυνομίας κατά Αφροαμερικάνων.Η εξέλιξη αυτή, γνωστοποιήθηκε με ανάρτηση στο Twitter των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης της πόλης.

Τέσσερις είναι οι αστυνομικοί που πυροβολήθηκαν στο Ντάλας, ο ένας από αυτούς θανάσιμα. Οι αστυνομικοί δέχτηκαν τους πυροβολισμούς στη διάρκεια διαδήλωσης για τις επιθέσεις της αστυνομίας κατά Αφροαμερικάνων.

Η εξέλιξη αυτή, γνωστοποιήθηκε με ανάρτηση στο Twitter των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης της πόλης. Οι επιθέσεις κατά αστυνομικών έρχεται μετά το νέο θάνατο Αφροαμερικανού από αστυνομικούς της Μινεσότας. 

Ο αστυνομικός Τζερόνιμο Γιάνεζ από την αναγνωρίστηκε ως ο αστυνομικός που πυροβόλησε θανάσιμα τον Φιλάντο Καστίλ, στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σύμφωνα με ανακοινώσεις των υπηρεσιών που διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση.

Ο Γιάνεζ μαζί με το συνάδελφό του Τζόζεφ Καούσερ που υπηρετούν στην τοπική αστυνομία για τέσσερα χρόνια, ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί εκτός υπηρεσίας, σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top