Διεθνή

Ινδική εταιρεία… «τρολάρει» τον Ντόναλντ Τραμπ

2016-06-13T194440Z_1614026050_S1AETJSMVW

Μια ινδική εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ ότι έστειλε 6.000 φακελάκια πράσινο τσάι στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι το ρόφημα θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει «εξυπνότερος» και να «εξαγνίσει» την ψυχή του.

Το ασυνήθιστο αυτό δώρο, που ισοδυναμεί με κατανάλωση 4 ετών, με ρυθμό τεσσάρων φλιτζανιών σε καθημερινή βάση, το προσφέρει μια επιχείρηση που εδρεύει στην Κολκάτα (ανατολικά), η Te-a-me.

Ο ιδιοκτήτης της Σουμίτ Σαχ δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άνοιξε έναν ιστότοπο, το www.teafortrump.com – όπου οι χρήστες μπορούν να προτρέψουν τον δισεκατομμυριούχο να πίνει καθημερινά τσάι.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι το πράσινο τσάι είναι ωφέλιμο για πολλούς ανθρώπους. Σκεφτήκαμε ότι αυτό το ρόφημα θα βοηθήσει (τον Ντόναλντ Τραμπ) να εξαγνίσει το πνεύμα του, το σώμα του και την ψυχή του» εξήγησε ο Ινδός ιδιοκτήτης.

«Έχει επιπλέον αποδειχθεί ότι το πράσινο τσάι κάνει τους ανθρώπους εξυπνότερους. Επομένως το μήνυμα που στέλνουμε είναι “σας παρακαλούμε, κ. Τραμπ, πιείτε αυτό το τσάι. Είναι για το συμφέρον σας, για το συμφέρον των ΗΠΑ, για το συμφέρον ολόκληρου του πλανήτη”».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top