Πολιτική

Καταγγελία Καμμένου για την αναβολή της δίκης της Siemens

kammenos-735x459.jpg

Σε μια καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με αφορμή την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens.

«Το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως “φρόντισε” να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;;;», διερωτάται ο κ. Καμμένος, λίγες ώρες μετά τον νέο «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την υπόθεση.

Το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως “φρόντισε” να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;;;

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 13 Ιουλίου 2016

Η αντιπαράθεση ξέσπασε χθες, με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία να επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο ακύρωσης της δίκης. «Λίγη αιδώ για τα μαύρα ταμεία της Siemens» συνιστούσαν την ίδια ώρα κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στη ΝΔ.

Το υπουργείο Εξωτερικών, πάλι, έκανε λόγο για «ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί δήθεν καθυστέρησης μετάφρασης του βουλεύματος για την υπόθεση SIEMENS από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ», αναφερόμενο στις πληροφορίες ότι από την Εισαγγελία Εφετών έγιναν κατ’ επανάληψη υπομνήσεις στη μεταφραστική υπηρεσία του για την άμεση μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top