Ελλάδα

Κόρινθος: Τρεις νεαροί πίσω από ληστεία και έξι κλοπές

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Η επιχείρηση που ξεκίνησαν άμεσα οι αστυνομικοί στην Κόρινθο, μόλις ειδοποιήθηκαν για την διάρρηξη που είχε κάνει τρεις νεαροί στο σπίτι μιας γυναίκας, οδήγησε στην εξάρθρωση σπείρας που είχε διαπράξει άλλες δυο διαρρήξεις, τρεις κλοπές δίκυκλων και μια ληστεία.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα έναν από τους δράστες τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν 18χρονο που προσήχθη στην Ασφάλεια και αποκάλυψε ότι είχε διαπράξει με την βοήθεια δυο συνεργών του ηλικίας 20 και 21 χρόνων μαζί με τους οποίους έκανε και τις υπόλοιπες παρανομίες, τις τελευταίες 15 ημέρες.

Η δράση τους ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου, όταν άρπαξαν με τη χρήση βίας από μια γυναίκα το κόσμημα που φορούσε, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων. Από εκείνη την ημέρα, διέρρηξαν δυο σπίτια και έκλεψαν τρία δίκυκλα στην Κόρινθο, το Κιάτο και τα γύρω χωριά. Τα μηχανάκια βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, η οποία περιλαμβάνει και τους συνεργούς του που αναζητούνται.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top