Ελλάδα

Κρύπτες με χασίς από τη Βουλγαρία σε Ι.Χ. στην Καβάλα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τέσσερις κρύπτες που καθεμία από αυτές είχε μέσα από μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, είχε φτιάξει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος σε χωριό της Καβάλας! Δεν υπολόγισε, όμως, ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, είχαν φέρει μαζί τους σκύλο ανιχνευτή.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε τις τέσσερις κρύπτες με τις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 90,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μία  ηλεκτρονική ζυγαριά και ο οδηγός συνελήφθη. Στο σπίτι του στις Σέρρες, βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44 γραμμαρίων που επίσης κατασχέθηκαν.

Ο 36χρονος παραδέχθηκε στην προανάκριση ότι είχε αγοράσει τις ποσότητες ναρκωτικών από τη Βουλγαρία με σκοπό να τις διακινήσει στην Ελλάδα. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας στον οποίο παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε ένα άλλο χωριό της Καβάλας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 31χρονο όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων. Και αυτός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top