Αθλητισμός

Μάνατζερ Γουακάσο: Το Σάββατο υπογράφει στον Παναθηναϊκός

xt9lt9rq.jpg

Μετά το μίνι σίριαλ με την άφιξη του Μουμπάρακ Γουακάσο στην Αθήνα, φαίνεται πως, τελικά, όλα τελειώνουν θετικά για τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο Γκανέζος άσος είχε ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του, το οποίο δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει και γι’ αυτό το όλο θέμα πήρε παράταση.

Χθες, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Εντουάρντο Κρνγιαρ, έλεγε ότι ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν την Παρασκευή στη χώρα μας. Τώρα, όμως, κάνει λόγο για άφιξή του το Σάββατο…

«Είχαμε κάποιες περιπέτειες με τα χαρτιά και το διαβατήριο του Μουμπάρακ, αλλά όλα είναι εντάξει. Αν δεν αλλάξει κάτι, το Σάββατο ο ποδοσφαιριστής και εγώ θα είμαστε στην Αθήνα. Εχουμε μιλήσει με τον κ. Στραματσόνι, είναι ενήμερος και θέλω να σας πω ότι ο Μουμπάρακ είναι ενθουσιασμένος που όλα πήγαν καλά και θα παίξει στον Παναθηναϊκό», είπε, αρχικά, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή στο sportfm.gr για να συνεχίσει: «Ο Μουμπάρακ είναι στην Γκάνα και τα όσα γράφτηκαν πάλι για ομάδα από την Ισπανία είναι ψέματα. Θα έρθει από την Γκάνα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και σας το λέω με βεβαιότητα. Το Σάββατο, αν δεν αλλάξει πάλι κάτι, θα είμαστε στην Αθήνα».

Από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και αναμένουμε να δούμε αν, τελικά, αυτή τη φορά η ημέρα άφιξης του Γουακάσο θα είναι αυτή που υποστηρίζει ο ατζέντης του, μια και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα πάντα λύθηκαν και μένουν μόνο οι υπογραφές.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top