Ελλάδα

Μεσσηνία: Ριφιφί για έκτη(!) φορά στην ίδια τράπεζα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Αγαπημένος στόχος των διαρρηκτών έχει γίνει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Δώριο Μεσσηνίας, στο οποίο έγινε για έκτη φορά απόπειρα εισβολής μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια. Όμως, οι δράστες -που ενδεχομένως ήταν οι ίδιοι με τις προηγούμενες φορές- απέτυχαν στο ριφιφί!

Οι άγνωστοι κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο του κρεοπωλείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην τράπεζα, αλλά μόλις επιχείρησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό της ενεργοποιήθηκαν οι ανιχνευτές κίνησης και σήμανε ο συναγερμός. Έτσι, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να τραπούν σε φυγή πριν φτάσουν τα περιπολικά της Αστυνομίας.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2010, άγνωστοι είχαν τρυπώσει στο ίδιο υποκατάστημα (που τότε ήταν της Αγροτικής τράπεζας) και είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν τα δύο χρηματοκιβώτια. Όμως, εκείνα είχαν αποδειχθεί… ανθεκτικά με αποτέλεσμα να φύγουν άπρακτοι! Ωστόσο, έξι ημέρες αργότερα, στις 16 Νοεμβρίου, τέσσερις άγνωστοι απενεργοποίησαν τους δύο συναγερμούς, παραβίασαν την πίσω πόρτα, μπήκαν στο εσωτερικό της τράπεζας και διέρρηξαν με τροχό το Α.Τ.Μ. Από το οποίο άρπαξαν 13.500 ευρώ!

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top