Ελλάδα

Μπαλκόνια με θέα στο Αιγαίο

mpalkonia4.jpg

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς την απέραντη θέα του Αιγαίου Πελάγους. Ένα τοπίο που γαληνεύει και προκαλεί μια χαλάρωση στους επισκέπτες που έχουν την τύχη να το ζήσουν από κοντά.

Αυτά τα «μπαλκόνια» στο Αιγαίο, ακόμη και αν τα βλέπεις από φωτογραφίες σε ταξιδεύουν και σε γαληνεύουν. Κυκλάδες και Δωδεκάνησα δημιουργούν ειδυλλιακά τοπία και κάνουν τα καλοκαίρια μας πιο ανέμελα γεμάτα όμορφες αναμνήσεις. Απολαύστε τις εικόνες…

1. Αστυπάλαια

mpalkonia1.jpg

Η ανατολή στο νησί της Αστυπάλαιας είναι μοναδική. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, όπου θα μπορέσει κανείς να γνωρίσει σε βάθος την αυθεντική ελληνική ζωή.

2. Πάρος

mpalkonia2.jpg

Ένα νησί κατάλευκο, σαν το μάρμαρο που σας περιμένει να γνωρίσετε από κοντά τις όμορφες παραλίες του, τα πετρόχτιστα σπίτια του και τα λευκά σοκάκια. Διαθέτει έντονη τουριστική κίνηση όλο το καλοκαίρι.

3. Κως

mpalkonia4.jpg

Τη χαρακτηρίζουν αιώνια σταρ και όχι άδικα. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός του χθες και του σήμερα που μαγεύει τους χιλιάδες επισκέπτες που τον επιλέγουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους.

4. Σαντορίνη

mpalkonia3.jpg

Η σταθερή αξία της γαλήνης και της ομορφιάς με θέα το Αιγαίο. Ατελείωτο μπλε, θέα στο ηφαίστειο και ένα ειδυλλιακό σκηνικό, ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν το ρομαντισμό σε αυτό το νησί του Αιγαίου.

5. Ανάφη

5.png

Μια Χώρα αστραφτερή που δύσκολα ξεχνάς αν την γνωρίσεις από κοντά. Στη σκιά της κοσμοπολίτισσας Σαντορίνης, η Ανάφη είναι απλοϊκά όμορφη και προσελκύει όσους θέλουν να γνωρίσουν μια εναλλακτική γωνιά της Ελλάδας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top