Ελλάδα

Μπλόκο στη Λια από «φουσκωτούς» για το γάμο της χρονιάς

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Απαγορευμένη ζώνη η μυκονιάτικη παραλία με την παχιά άμμο και τα διαυγή νερά για ντόπιους και τουρίστες καθώς δεκάδες σωματοφύλακες έχουν λάβει εντολή να αποτρέπουν την κάθοδο του κόσμου και των οχημάτων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγα λεπτά οι σωματοφύλακες απαγόρεψαν σε μητέρα με το παιδί της να κατέβουν από το αυτοκίνητο συστήνοντας τους να μην συνεχίσουν στην διαδρομή προς την παραλία επειδή η πρόσβαση σε αυτή έχει καταστεί αδύνατη λόγω των τελευταίων προετοιμασιών για το γαμήλιο πάρτι του Αιγύπτιου με ελληνικές ρίζες μεγιστάνα Καρίμ Ελ Σιάτι με το διάσημο μοντέλο Αννα Μπεατρίς Μπάρος.

Ωστόσο, δεκάδες Μυκονιάτες ετοιμάζονται να κατέβουν στη Λια …με τάπερ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς απαγόρευσης και ασυλίας που πρόσφερε αφειδώς στους διοργανωτές ο Δήμος Μυκόνου με την ανοχή της Αστυνομίας και λοιπών τοπικών αρχών. 

Το κάλεσμα διαμαρτυρίας έγινε μέσω των social media τα δυο τελευταία 24ωρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν συμβολικά για το κλείσιμο της παραλίας και των αυθαίρετων κατασκευών. Μιας παραλίας, στην οποία από τις 6 το απόγευμα ξεκίνησαν να συρρέουν με σταθερό ρυθμό δεκάδες πολυτελή μαύρα βαν που μεταφέρουν τους καλεσμένους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα λάβει χώρα το μυθικό πάρτι των 5 εκατ. ευρώ.

mykonos.jpg

Το Καρίμ Ελ Σιάτι και η Αννα Μπεατρίς Μπάρος
karagiozides.jpg

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top