Αυτοκίνητο

Νέα διάκριση για το Opel GT Concept

opel-1.jpg

Το Opel GT Concept, πρωταγωνιστής στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, συνεχίζει την παράδοση της μάρκας στα πρωτότυπα οχήματα.

Πρόσφατα τιμήθηκε από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, που διοργανώνει τον διεθνούς φήμης διαγωνισμό  Automotive Brand Contest.

Η κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από αναγνωρισμένα μέλη επέλεξε το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος την κατηγορία ‘Πρωτότυπα’ για το βραβείο “Best of Best”. Επιπλέον, η Opel τιμήθηκε με τρία ακόμα βραβεία: Η εκδήλωση διανομέων “Mission Astra” απέσπασε επίσης το βραβείο “Best of Best”. Η υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης, Opel OnStar και ο νέος διαμορφωτής για κινητές συσκευές κέρδισαν επίσης στις κατηγορίες “Future Mobility & Parts” και “Digital”.

Για το Opel GT Concept ο Mark Adams, Αντιπρόεδρος Σχεδίασης Opel/Vauxhall, θα παραλάβει το βραβείο στις 2στιςπτεμβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το GT Concept που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, αποτίνει φόρο τιμής στο θρυλικό σπορ coupé, το πρώτο Opel GT, και παραπέμπει στην κατεύθυνση της περαιτέρω εξέλιξης της μάρκας.

opel-1.jpgopel-2.jpg

Νίκος Τσάδαρης

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top