Πολιτική

Νέα επίθεση Σκουρλέτη σε Πιτσιόρλα για τη ΔΕΗ

550_334_409857.jpg

Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αφορμή δηλώσεις του Στέλιου Πιτσιόρλα περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ.

Όπως τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης «πρόκειται για μια 100% προσωπική άποψη του κ. Πιτσιόρλα και νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα από εκείνον που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση ποιοι είναι οι σχεδιασμοί».

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην δρομολογήσει καμιά από τις ιδιωτικοποιήσεις που σχετίζονται με τις ενεργειακές επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει το δημόσιο. Αυτή είναι η συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης», ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης»

Σύμφωνα με τον υπουργό, «δημιουργείται πολιτικό ζήτημα όταν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί να ασκήσει πολιτική και να μην υλοποιεί τις σαφείς κατευθύνσεις που του δίνει η κυβέρνηση. Θα σας έλεγα με λίγα λόγια καλύτερα να καθίσει στ’ αυγά του παρά να κάνει πολιτική. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κ. Πιτσιόρλας περνάει σε άλλα χωράφια».

Πιτσιόρλας: Η έναρξη διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση πώλησης του ΑΔΜΗΕ

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top