Ελλάδα

Νέα καλοκαιρινή προσφορά από τη GREEN

green-logo.jpg

Η GREEN, βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των καταναλωτών προσφέροντας μια νέα καλοκαιρινή προσφορά:

 

Συνδυάστε το σπίτι και την επιχείρησή και σας χαρίζουμε την εγγύηση του σπιτιού σας 25% έκπτωση στην εγγύηση για πελάτες χωρίς οφειλές Χωρίς πάγιο Χωρίς καμία δέσμευση

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ελάτε τώρα στην GREEN και απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς να νοιάζεστε για τον λογαριασμό σας. Αποκτήστε την προσφορά του καλοκαιριού με μοναδικές εκπτώσεις.

Η GREEN είναι ο νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που προτιμάει να λέγεται συνεργάτης και καταλαβαίνει τις ανάγκες του επιχειρείν δίνοντας λύσεις για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων της δικής σας επιχείρησης.

Οι άνθρωποι της GREEN βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της κάθε επιχείρησης και δίπλα σε κάθε οικογένεια, συμβάλλοντας στη μείωση των καθημερινών σας εξόδων.

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, με τους πιο ξεκάθαρους όρους και δίνουμε την υπόσχεση για οικονομικό ρεύμα, χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς έξτρα χρεώσεις, μιλώντας απλά και κατανοητά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε τις μοναδικές μας προσφορές επικοινωνήστε στο 210 42 94 500 ή το 800 800 1000. www.green.com.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top